Θαλασσώ Διαμερίσματα και Μεζονέτες στα Κουφονήσια, Ζωναριά

Καλωσήλθατε

Λιτό κι απέριττο το καλοκαίρι σε τούτα τα μέρη. Ακαταμάχητο το φως. Δυο μπλούζες, ένα σορτσάκι κι ένα ζευγάρι σανδάλια είναι ό,τι χρειάζεται να έχεις στο σακίδιο.

Καλώς ήρθατε στην λευκή μικρή ευθύγραμμη γειτονιά. Βασικός άξονας του σχεδιασμού της ήταν ο προσανατολισμός προς τη θάλασσα και την Κέρο, κύτταρο αρχέγονου ελληνικού πολιτισμού. Ο περιβάλλον χώρος απείραχτος σε μια προσπάθεια να μη θίξει το ξηρό άγονο περιβάλλον του νησιού.

Καταφύγιο και ορμητήριο ταυτόχρονα, απόμερα αλλά και τόσο κοντά στο χωριό, πάνω από την παραλία του Φοίνικα, αποτελούν ιδανικό μέρος για να ξεφύγει κανείς από τη δέσμευση της καθημερινότητας. Διακοσμημένοι με το ιδιαίτερο γούστο της ιδιοκτήτριας, συνδυάζουν την κομψότητα με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.

thalasso-award-gr

Διαμονή

Σκρινί, Αντικέρι, Γλαρονήσι Κέρος: οι τέσσερις ξενώνες, αυθόρμητο κράμα σπιτιού και ξενοδοχείου, τόσο όμοιοι και ταυτόχρονα τόσο μοναδικοί, υπόσχονται δροσερά σεντόνια, μεγάλα φεγγάρια και απέραντο γαλάζιο.
Το συγκρότημα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 20 άτομα συνολικά και αποτελεί ιδανικό για μεγάλες παρέες και οικογένειες, σε περιβάλλον απόλυτης ιδιωτικότητας και χαλάρωσης.

Τοποθεσία

Τα Κουφονήσια βρίσκονται στο κέντρο του Αιγαίου, νότια της Νάξου, και ανήκουν στο σύμπλεγμα των Μικρών Κυκλάδων. Πρόκειται για τον ιδανικό προορισμό αν θέλετε πραγματικά να ξεκουραστείτε στις διακοπές σας. Το νησί είναι γνωστό για την παραδοσιακή Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική του, την παρθένα φύση του και τις κρυστάλλινες παραλίες. Η Χώρα είναι το μοναδικό χωριό και ταυτόχρονα η πρωτεύουσα του νησιού.