Διαμονή - Θαλασσώ Διαμερίσματα και Μεζονέτες στα Κουφονήσια, Ζωναριά

Διαμονή

ΑντικέριΣκρινί, Γλαρονήσι και Κέρος: οι τέσσερις ξενώνες, αυθόρμητο κράμα σπιτιού και ξενοδοχείου, τόσο όμοιοι και ταυτόχρονα τόσο μοναδικοί, υπόσχονται δροσερά σεντόνια, μεγάλα φεγγάρια και απέραντο γαλάζιο.

Πλήρης ο εξοπλισμός της κουζίνας, εξασφαλίζει σπιτικό πρωινό στη βεράντα με συντροφιά τα πλεούμενα να πηγαινοέρχονται από μπροστά σας, διασχίζοντας τους θαλάσσιους δρόμους του Αιγαίου.

Το συγκρότημα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 20 άτομα συνολικά και αποτελεί ιδανικό για μεγάλες παρέες και οικογένειες, σε περιβάλλον απόλυτης ιδιωτικότητας και χαλάρωσης.

Όλες οι κατοικίες διαθέτουν πλήρη εξοπλισμό τόσο σε είδη ιματισμού όσο και σε ολοκαίνουρια είδη κουζίνας και ηλεκτρικές συσκευές. Λόγω της τοποθεσίας του, ο χώρος είναι πολύ δροσερός ακόμα και την πιο ζεστή ημέρα του καλοκαιριού. Η καθαριότητα γίνεται καθημερινά και η αλλαγή των σεντονιών δύο φορές την εβδομάδα. Οι ξενώνες διαθέτουν TV, Internet, Hi-Fi.

Αντικέρι

Απολύτως ανεξάρτητο από τα άλλα δύο. Στο καθιστικό του είναι προφανής η ελευθερία με βάση την οποία επιλέχθηκαν έπιπλα και διακοσμητικά.

Σκρινί

Το μικρότερο σπιτάκι της γειτονιάς, διαθέτει ένα μονόχωρο καθιστικό που με μια σκάλα στην άκρη του οδηγεί στο μικρό δώμα όπου υπάρχουν δύο μονά και ένα διπλό κτιστό κρεβάτι φτιαγμένα κατά την προσφιλή τακτική των νησιώτικων σπιτιών.

Γλαρονήσι

Αρχιτεκτονικός “συμβιβασμός” ανάμεσα στο παραδοσιακό και στο σύγχρονο. Λιτές γραμμές, ανοιχτόχρωμα ξύλα με πατίνα σε συνδυασμό με καναπέδες κρεβάτια χαρίζουν διαχρονικό χαρακτήρα στο χώρο.

Κέρος

Σ’ ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία του νησιού αυτή η “open-air” κατοικία των 150 τ.μ. , βρίσκεται σε συνεχή “διάλογο” με τα νερά του Αιγαίου. Ένα οίκημα που σέβεται όλα όσα αποπνέει το περιβάλλον, χωρίς τίποτα το “clichés” που να παραπέμπει σε καλοκαιρινή κατοικία.